top of page
Фото автораValentina Martinovich

"Шкільна Бібліотека та екологічна просвіта учнів" Всеукраїнський конкурс

Оновлено: 15 жовт. 2020 р.


В рамках проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів», учні 11-го класу у такі знаменні Дні українського козацтва та захисника України долучилися до Всеукраїнської акції «Посади своє дерево». На пустирі, який знаходиться біля території школи, вирішили висадити уксусні дерева (Сумах оленерогий).

Метою акції є збільшення зелених легенів міст та сіл, формування нового, не споживчого відношення до довкілля, екологічної культури у населення, виховання відповідальності кожного за збереження багатства і краси природи, поширення знань про стан, значення та захист зелених насаджень.

Протягом останніх років Україна втрачає дуже багато лісів.

Знищення лісів зумовило не лише дефіцит деревини для промисловості України, почалися процеси, які можуть стати незворотними. Вже зараз великі території відчувають нестачу води, і це прискорює деградацію природного середовища.

Всі учні дотримуючись захисту безпеки долучилися до акції. Організацією заходу зайнялася заступник директора з НВР Оксана Торшина, а також заступник директора з НВР Алла Лютко, Людмила Холодова та Юлія Тригуб. Завдячуємо і нашим шефам-помічникам- директору КП «Місто» Дмитру Шайдарову, який організував викопування ямок та директору КП «Управління ВКГ» Олександру Архіпову, який забезпечив водою. Ну і як нам не обійтися без нашого завідувача господарством Любові Боденко та робітника по обслуговуванню Олександра Глушка, які вибрали місце для посадки та накопали саджанців.

Отже, приєднуємося до Всеукраїнської акції «Посади своє дерево» і зробімо наше місто красивішим, зеленішим та екологічнішим!

15 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page