top of page
Фото автораValentina Martinovich

Відбувся І етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Т. Шевченка


Наша дума, наша пісня

Не вмре, не загине…

От де, люде, наша слава,

Слава України!


На виконання Указу Президента України «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571, 2 листопада 2022 року у Канівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов відбувся І етап ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка. Учасниками стали митці художнього слова – учні 5-11 класів.

Мета заходу – вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвиток потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні в умовах сьогодення.

Загалом, 15 учнів, викладаючи на папері свої знання з української мови та літератури, свої філософські роздуми щодо невмирущої сили Шевченкового слова, стали дотичними до життя та творчості Великого Кобзаря, ім’я якого назавжди викарбувано золотими літерами на сторінках історії.

Команді переможців, які досягли творчого Олімпу, бажаємо успіхів і перемог у ІІ етапі конкурсу!

18 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comentários


bottom of page