top of page
Фото автораValentina Martinovich

Коли ти твердо йдеш шляхом, яким потрібно йти, то, на мою думку, ти щасливий. Григорій Сковорода


Тиждень української мови, літератури і зарубіжної літератури «Калиновий дивосвіт моєї мови – переможного миру основа» в Канівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №6 з поглибленим вивченням іноземних мов фінішував проведенням І етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, у якому взяли участь 20 учнів.

Учасники олімпіади виявили ґрунтовні знання з української мови і літератури, свою творчість, блискучу ерудицію, наполегливість та волю до перемоги.

Юних мовознавців, закоханих у літературне слово, із завершенням випробувань привітала заступник директора Ольга Черкаська.

Переможцями І етапу стали: Бондаренко Марія, учениця 7-А класу (вчитель Черкавська О.М.), Баршацька Вікторія, учениця 8-А класу (вчитель Морокова О.І.), Хатюшина Марія, учениця 9-Б класу (вчитель Холодова Л.М.), Майданович Вікторія, учениця 10-А класу (вчитель Морокова О.І.) і П'ятков Іван, учень 11-А класу (вчитель Холодова Л.М.).

Результати олімпіади висвітлені та офіційному сайті школи та у мережі «Фейсбук».

Вітаємо переможців і учасників Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови і літератури!

Успіху вам! Нехай ваші серця будуть завжди відкриті назустріч мріям, ваші особисті успіхи та перемоги стають досягненнями і надбанням нашої держави!

Ольга МОРОКОВА, вчитель української мови та літератури

15 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page